کیت AMH

کیت AMH چیست؟ کیت AMH تستی از میزان هورمون آنتی‌مولرین در خون می‌باشد. زیر واحدهای Anti Mullerian Hormone (AMH) توسط پل‌های دی‌سولفیدی به یکدیگر اتصال دارند […]

کیت AMH چیست؟

کیت AMH تستی از میزان هورمون آنتی‌مولرین در خون می‌باشد. زیر واحدهای Anti Mullerian Hormone (AMH) توسط پل‌های دی‌سولفیدی به یکدیگر اتصال دارند و جنس آن از گلیکوپروتئین هومودایمر می‌باشد. ترشح و تولید این هورمون در زنان و مردان تفاوت دارد.

در زنان AMH به دست تخمدان‌ها ساخته می‌شود. غده‌ی تخمدان محل تشکیل تخمک‌ها می‌باشد و در تخمک تمامی هورمون‌های زنانه ساخته می‌شود.

در مردان بیضه‌ها مسئول ساخت AMH می‌باشند و همچنین غدده‌ی سازنده هورمون‌های مردانه و اسپرم نیز می‌باشند. نقش AMH در زنان و مردان با توجه به سن و جنسیت باهم متفاوت می‌باشد.

با اندازه‌گیری سطح AMH می‌توان از شرایط سلامت باروری اطمینان کسب نمود.

بالا بودن سطح AMH در سنین باروری یعنی تخمدان‌ها منبع بیشتری از تخمک دارند. با بالا رفتن سن تعداد تخمک‌ها کم می‌شود و در یائسگی هیچ تخمکی باقی نمی‌ماند و AHM به صفر می‌رسد. از دیگر نام‌های AMH، هورمون بازدارنده مولر، MIH، عامل بازدارنده مولر، MIF، ماده بازدارنده مولر، MIS می‌باشد. کوتاه کردن بوسیله هوش مصنوعی

ارتباط AMH و نوزادان

AMH به تکمیل اندام‌های جنسی در جنین کمک می‌کند. جنسیت نوزاد با توجه به کروموزوم‌هایی که از والدین خود به ارث می‌برند تعیین می‌گردد.

کروموزوم XX مرتبط به جنین دختر می‌باشد و کروموزوم XY مرتبط به جنین پسر می‌باشد اما اندام تناسلی به دست هورمون AMH تشکیل می‌شود.

در اولین هفته‌های بارداری هم جنین پسر و هم دختر شامل مجموعه‌ای از مجراها (لوله‌ها) به نام مجرای مولر هستند. نوزادان پسر سطح بیشتری از AMH را در بافت بیضه تولید می‌کنند. AMH به روی مجرای مولر هم تاثیر می‌گذارد و آن را کوچک می‌کند و به رشد اندام مردانه نیز کمک می‌کند.

در کودکان پسر AMH تا سنین بلوغ زیاد باقی‌مانده و سپس کم می‌شود. در جنین دختر سطح AMH پایین است و مجاری‌مولر به لوله‌های فالوپ و قسمت بالایی واژن وصل می‌گردد. AMH در کودکان دختر بر عکس کودک پسر کم می‌باشد. فولیکول‌های داخل تخمدان‌ها در زمان بلوغ AMH بیشتری تولید می‌کنند. تخمک‌های نابالغ در تخمدان‌ها نگهداری می‌شود و فولکول‌ها هم کیسه‌های کوچکی در تخمدان هستند. کوتاه کردن بوسیله هوش مصنوعی

 

 

چه‌ مواردی در کاهش AMH موثر است؟

  • شیمی درمانی
  • چاقی
  • افزایش سن

 

 

کدام موارد در افزایش AMH تاثیر می‌گذارند؟

  • سرطان های تخمدان
  • بیماری تخمدان پلی کیستیک PCOS

نحوه انجام تست کیت AMH چگونه است؟

  1. افزون μl 50 استاندارد، کنترل و μl 50 بافر رقیق‌کننده
  2. 30 دقیقه انکوباسیون در دمای محیط و 4 بار شست‌وشو با μl 350 محلول شست‌وشو رقیق
  3. افزون μl 50 محلول آنزیم کونژوگه
  4. 30 دقیقه انکوباسیون در دمای محیط و 4 بار شست‌وشو با μl 350 محلول شست‌وشو رقیق
  5. افزون μl 100 محلول رنگ‌زا
  6. 30 دقیقه انکوباسیون در دمای محیط
  7. افزون μl 100 محلول متوقف‌کننده
  8. خوانش میزان جذب نوری در طول موج 450 نانومتر با دیفرانسیل 630 نانومترش

 

 

آزمایش AMH برای چیست؟

ناباروری: معمولا آزمایش AMH به صورت تنها انجام نمی‌شود و همراه با آزمایش‌های دیگر ارائه گردیده و برای تشخیص ناباروری زنان استفاده می‌شود. با اتکا به آزمایش AMH می‌توان اندازه ذخیره تخمدان را متوجه شد اما درباره سلامت تخمک‌ها نمی‌تواند اطلاعاتی بدهد. به وسیله آزمایش AMH نمی‌توان درباره توانایی بارداری و یا عدم توانایی آن چیزی را پیش‌بینی نمود. همچنین با آزمایش AMH می‌توان از دوزی که برای داروی باروری نیاز می‌باشد مطلع شد.

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک PCOS: سطح پایین AMH در آزمایش به این معنی است که ذخیره تخمک در حال کم‌شدن است و احتمال این وجود دارد که زمان برای باردار شدن کمتر باشد. سطح بالای AMH در آزمایش به معنی در دسترس بودن تخمک‌های بیشتری می‌باشد. سطح بالای AMH در آزمایش سندرم تخمدان پلی‌کیستیک PCOS نشانه مبتلا بودن به این بیماری است. البته فقط آزمایش روی AMH نمی‌تواند به طور قطعی ابتلا به PCOS را تایید یا تکذیب کند. ابتلا به PCOS هیچ درمانی نداشته و با تغییر سبک زندگی یا داروهای سرکوب‌کننده کنترل می‌شود. از علائم شایع این سندرم می‌توان تغییر وزن و سایز، بیماری پوستی، خونریزی نامنظم و مشکلات مو را نام برد.

یائسگی: پایین بودن سطح AMH در خون نشانگر نزدیک‌شدن به یائسگی می‌باشد. مدت زمان باقی‌مانده تا یائسگی توسط آزمایش AMH نشان‌داده نمی‌شود. اگر هیچ میزانی AMH در خون مشاهده نشود یعنی یائسگی رخ داده است. اگر از لحاظ سنی زیر 40 سال باشید و هنوز به سن یائسگی نرسیده باشید ولی با این حال علائم یائسگی را دارید احتمالا دچار نارسایی اولیه تخمدان شده‌اید.

سرطان تخمدان: اگر تحت درمان باشید و این آزمایش را انجام دهید کاهش AMH در نتیجه آزمایش به معنی موثر بودن روند درمان است. اما افزایش سطح AMH در خون به معنی کارآمد نبودن روند درمان و بازگشت سرطان است.

کریپتورکیدیسم: نام دیگر این بیماری مادرزادی بیضه‌های نزول نکرده می‌باشد که در نوزادان پسر ممکن است این ناهنجاری یا وجود نداشتن بیضه ایجاد شده باشد.

سطح نرمال AMH در این آزمایش به معنی کار کردن بیضه‌ها می‌باشد و از قرارگیری آن‌ها در محل نادرست خبر می‌دهد. این ناهنجاری با روش هورمون درمانی قابل حل است اما گاهی به جراحی نیز احتیاج می‌شود.

اگر در خون هیچ اثری از AMH نباشد یعنی بیضه‌ها از دست رفته‌اند و یا خوب کار نمی‌کنند. دلیل این عارضه می‌تواند از تغییر (جهش) در ژن AMH باشد.

جنین ممکن است با اندام تناسلی مردانه طبیعی و یا اندام‌های تناسلی داخلی زنانه غیر معمول متولد شود. اگر روی نوزاد به دلیل اندام‌های تناسلی که به وضوح مؤنث یا مذکر نیستند آزمایشاتی صورت گیرد نمی‌توان به تنهایی به نتیجه AMH اتکا نمود و انجام آزمایشات دیگری هم نیاز است. کوتاه کردن بوسیله هوش مصنوعی

 

 

نام های دیگر آزمایش AHM چیست؟

  • Ovarian reserve test
  • MIS (müllerian-inhibiting substance)
  • MIF (müllerian inhibiting factor)
  • MIH (müllerian-inhibiting hormone)
  • AMH (Anti Mullerian Hormone)

 

 

تهیه کیت AMH

شما می‌توانید برای خرید کیت AMH و انواع دیگر کیت آزمایشگاهی، کیت‌ تشخیصی و کیت تحقیقاتی مانند کیت pt بهارافشان از طریق فروشگاه اینترنتی آرشیدا طب اقدام بفرمایید.

آرشیدا طب فروشگاه اینترنتی لوازم مصرفی و تجهیزات پزشکی و تجهیزات آزمایشگاهی می‌باشد. از طریق سایت برای اطلاع از قیمت و غیره اقدام فرمایید.

با کارشناسان فروش آرشیدا طب جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان در مورد انواع محصولات و برند‌ها در تماس بوده و از مشاوره آن‌ها بهره مند شوید.

همچنین برای آگاهی از آخرین مقالات و بررسی محصولات پزشکی و دریافت آخرین نظرات کاربران در بخش مجله اینترنتی ما می‌توانید به بخش  مگ آرشیدا طب نیز مراجعه فرمایید.

توضیحات تکمیلی

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کیت AMH”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید…